Adam și Eva


Poate ar fi trebuit să venim pe lume cu tot cu instrucțiuni de utilizare. 
Pentru că femeia e o ființă finuță, dar tare complicată. E o specie aparte, special, în adevăratul sens al cuvântului, doar c-o strică vreo 2, 3,....10000 de lucruri.
Femeia este o ființă deșteaptă, folosește apropouri, semnale subtile, pe care bărbatul trebuie să le priceapă. 
Femeia are momentele ei de glorie și de decădere, uneori inspiră și expiră fericire, iar alteori se afundă într-o tristețe profundă. Așa suntem noi construite, ne zbatem, ne certăm, căutăm, analizăm, alergăm, ne stresăm, plângem, acționăm , facem totul cu cea mai mare intensitate. 
Bărbații, săracii, își doresc tare mult să înțeleagă femeia, dar din păcate este evident că eșuează lamentabil. Un sfat bun ar fi să se lase bătuți, nu de alta dar multe șanse nu-s. De abia ne înțelegem noi singure, ce pretenții să mai aibă ei.
Despre femei sunt multe de zis, însă și bărbații la rândul lor sunt niște ființe întortocheate. Aceste făpturi incredibile care pot fi atât de drăguți și romantici, atât de adorabili și siropoși, atât de atenți și grijulii.Trecând de la o extremă la alta, există și o categorie aparte de bărbați, are pur și simplu sunt reduși intelectual, bărbați la care procesul de maturizare întârzie să apară.
Ei nu renunță la etalarea tupeului jegos, nu renunță la ieșirile cu băieții, și nu sunt în stare să-și asume nici cea mai mică responsabilitate. Fie vorba între noi, ești bărbat sau ce? 
Sunt bărbați care pur și simplu se cred prinți, ei cred că pot avea orice femeie își doresc, sau bărbați care cred că pot controla femeia în vreun fel. Da cine te crezi Trimisul Zeului pe Pământ ? MARȘ, mă!
Cu tot cu micile lor scăpări, vreau să zic că eu sunt invidioasă pe bărbați. Da, sunt. Pentru că se pot trezi cu ușurință la 5 dimineața și în doar 5 minune să arate ca modelele de pe revistă. Ei nu irosesc o grămadă de timp prețios în oglindă, și nici nu le ia o veșnicie să-și găsească hainele potrivite. Sunt invidioasă pentru relațiile lor sacre de prietenie, ce nu se sfârșesc nici dacă apare în viața lor Prințessa Rossalinda Elissabeta 1. Pe când femeia își uită cea mai bună prietenă în secunda 2. Azi îi e prietenă, mâine dușman. Și doar ea știe ce zace în căpșorul ei micuț și drăguț.



Comentarii

Postări populare